BLOG

Novi projekti v MCJ - Media Lab

V Mladinskem centru Jesenice smo dobili idejo, da začnemo ustvarjati naše delavnice in projekte skupaj z vami že od samega začetka razvijanja projektov, torej še preden se zgodijo delavnice. Tako vas ne omejujemo samo na eno področje, ampak vam odpiramo možnost razvijanja, zabavnega učenja na ustvarjalnih projektih, ki se osredotočijo na vaše želje, ideje in talente in vam s tem še bolj na široko odpiramo vrata.

V mesecu oktobru vam razkrivamo prvega izmed projektov. To je MCJ MEDIA LAB. Ustvarjalno medijsko igrišče za mlade, ki imate želje ustvarjati ali z videom, fotografijo, pisanjem (novinarstvom, bloganjem, Instagram ali Facebook objavami), dizajniranjem ali pa z želite začeti z vloganjem, oziroma kakšnim drugim ustvarjalnim načinom izražanja.

V MCJ MEDIA LAB-u vam bomo nudili možnost razvijanja vaših idej, želja in talenta, vam dali možnost izposoje opreme v kolikor jo boste potrebovali, mentorstva izkušenih profesionalcev in vam nudili delavnice in izobraževanja iz področja, ki ga boste potrebovali.

Prvo srečanje MCJ MEDIA LAB-a bomo imeli med jesenskimi počitnicami, in sicer v TOREK, 29. oktobra 2019 ob 10h. Zato že zbiramo prijave na mcj@siol.net z zadevo MCJ MEDIA LAB. Ob prijavi nam tudi javi katero področje Media Lab-a TEBE najbolj zanima.

Se vidimo med počitnicami.

Prvi projekt MEDIA LAB-a, ki že poteka in je namenjen ljubiteljem fotografije pa je FOTOGRAFSKI NATEČAJ Mladinskega centra Jesenice, kjer je povezovalna tema PORTRET. Če fotkaš in si mlad/a do 29 let nam pošlji svoje umetnije. Časa imaš do 23.12.2019. Glavna nagrada je stabilizator. Več informacij najdeš na podstrani Fotografski natečaj: PORTRET.