Mednarodne in druge priložnosti za mlade

NAJ tabori - Zavod Voluntariat

Izbor zanimivih taborov za vse mlade!Tokrat nas prostovoljstvo popelje do sosednje Madžarske, na Balkan do Srbije, ter do malo bolj oddaljene Belorusije.
Poglej kaj te tam čaka... Več informacij »

Evropska mladinska kartica!

Vsi mladi v starosti od 13 do 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 100 tisoč ugodnosti.

Z naročilom nove Evropske mladinske kartice lahko že v dveh dneh uživaš preko 100 tisoč popustov v Evropi in vse več popustov v Sloveniji.
Več informacij »

Nova evropska spletna stran EVS 20 let

Evropska komisija je ob dvajseti obletnici EVS-a objavila novo spletno stran. Na spletni strani najdete iskalnik priložnosti za prostovoljce EVS, preberete lahko vse, kar morate vedeti o evropski prostovoljni službi pred prijavo ter si ogledate zgodbe prostovoljcev.
Več informacij »

Erasmus+ Mladi v akciji

Program nudi podporo za evropske in mednarodne mladinske projekte, ki spodbujajo mladinsko delo in neformalno učenje. V programu lahko sodelujejo mladi med 13. in 30. letom starosti.
Več: http://www.mva.si/erasmus-mladi-v-akciji/erasmus-mladi-v-akciji/

Evropska prostovoljna služba – EVS

Si želiš za nekaj mesecev v tujino? Iščeš nove izzive in si želiš nabrati nekaj izkušenj? Bi delal/a v novem okolju, na drugi strani meje? Potem je Evropska prostovoljna služba prav zate!
EVS omogoča mladim med 17. in 30. letom, da se preizkusijo v prostovoljnem delu v tujini. Za vključitev v program ne potrebuješ nobenih predznanj. Poskrbljeno je za potne stroške, bivanje, prevoze na delo, jezikovni tečaj, prehrano in žepnino.

Prostovoljsko delo lahko poteka nekaj tednov pa vse do enega leta na najrazličnejših področjih: delo z otroki in mladimi, socialno delo, ekologija, šport, kultura, mediji…
Evropska prostovoljna službe (EVS) je del programa Erasmus+.

Prva zaposlitev EURES

Iščeš zaposlitev v tujino? Si star star/a med 18 in 30 let?
Prva zaposlitev EURES pomaga mladim Evropejcem pri iskanju dela v drugih državah EU.

več informacij »