Aktualno

Joga za gušt

vsak ponedeljek ob 18:00 in vsak petek ob 8:30, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Hejla! Moje je ime je Nadica in sem učiteljica joge. Vabim te da se mi pridružiš na jogi za gušt, vsak ponedeljek, ob 18.uri, in ob petkih, ob 8.30 uri, v Mladinskem centru Jesenice.

Joga je celovit sistem. Ko vadimo jogo, delamo hkrati na telesnem, mentalnem, čustvenem in energijskem sistemu. Tečaj je primeren za vsakogar, ne glede na starost, spol, gibljivost, moč. Joga ni tekmovanje, je spoznavanje samega sebe in umirjanje miselnih procesov. Korak za korakom boste spoznali različne jogijske položaje (asane), gradili samoopazovanje, opazovali in poglabljali svoj dih ter se spoznali z osnovami meditacije, znanji, ki jih lahko potem uporabite pri razvoju svoje lastne prakse. Joga je zame nekaj čarobnega. Povezuje fizično z duhovnim, gibanje z mirovanjem, zavedno z nezavednim. V bistvu jo spoznavam sproti, spoznavam jo skozi sebe.

Toliko ljubezni še lahko odkrijemo v sebi. Podarimo si darilo ljubečega in negovalnega časa zase v krogu z drugimi dušami, da ozavestimo svoje vzorce in se vzljubimo ter praznujemo točno take kot smo. V praksi joge ne vidim ne tekmovalnosti, ne požrtvovalnosti.

Veselim se guštanja s teboj. Velik objem, Nadica.

Zaradi omejenega števila mest, je obvezna prijava. Za vse informacije sem dosegljiva na: nadica.petrova4@gmail.com ali 040 971 835.