Aktualno

Mladi za starejše: ČVEKIFON - brezplačni klepetalnik za starejše

ČvekiFON v vsako slovensko vas s skupno pomočjo.

Organizacija Humanitarček je v sodelovanju s Simbioza in A1 Slovenija odprla brezplačni telefonski klepetalnik za starejše, ČvekiFON - 080 38 07 vsak dan med 08:00-20:00.

Ker vemo, da veliko starejših nima dostopa do spleta, smo se na Kejžarjevi 22 - ekipe MSJ, KJŠ in MCJ odločili, da pripravimo solidarnostni projekt s katerim bomo mladi prenesli informacijo o klepetalniku med starejše - Mladi za starejše.

Zato vse MLADE pozivamo, da naredite svoj plakat z osnovnimi informacijami o klepetalniku in ga prilepite na vidno mesto (okno hiše, oglasno tablo v stanovanjskem bloku, na stransko avtomobilsko steklo), da se lahko informacija o ČvekiFONU razširi.

Vse potrebne informacije lahko najdete tule:
https://www.cvekifon.com/...

Da pa lahko še dodatno spodbujamo en drugega in, da se lahko ta informacija o ČvekiFON solidarnosti širi med vse nas - objavite fotografijo vašega plakata in uporabite oznaki #mladizastarejše in #ČvekiFON in objavite potrebne informacije še virtualno.

Na tak način bo za akcijo lahko izvedelo še več ljudi, ki bodo sporočili naprej in naprej in naprej.... in tako zagotovo lahko informacija pride tudi med starejše soljudi.

Vaši: Mladinski SVET Jesenice, KJŠ (Klub jeseniških študentov), Mladinski Center Jesenice.