Aktualno

Povabilo k sooblikovanju programov v letu 2016 za mlade med 15. in 29.letom

Interesov, potreb in želja mladih je v vseh lokalnih skupnostih veliko, prav tako pa tudi dobrih idej in pozitivne energije. Marsikdo med vami vse to že deli s prijatelji, morda v okviru kakšnega društva, mladinske organizacije ali kako drugače formirane interesne skupine.

Marsikdo od mladih je že delil oz še deli vse to tudi z našim mladinskim centrom. Z aktivno vključitvijo v projekte, dogodke, akcije… je vsak od njih doprinesel oz doprinaša k pestrejšim dogajanjem po meri mladih, sprva manjši dogodki pa v sodelovanju preraščajo v vidnejše projekte.

Da bo takšnih dogajanj v jeseniški občini v letu 2016 še več in bodo vam mladim potrebna, privlačna, koristna, zanimiva…, se s svojimi željami, predlogi, pobudami oglasite v našem centru!

Vabimo tudi mlade ustvarjalce s kateregakoli področja, ki si želite priložnosti nastopanja oz predstavitve svojega ustvarjalnega dela širši javnosti ali pa želite svoje znanje prenesti na druge mlade.

Pogovorili se bomo o potrebnih aktivnostih za realizacijo vaše ideje oz pobude, o možni podpori s stran našega centra in načinu sodelovanja.

Skratka, mladi med 15. in 29. letom starosti, vabimo vas, da se čim prej oglasite v Mladinskem centru Jesenice na Kejžarjevi 22, vsak delovni dan med 12. in 16. uro oz da pokličete na 04 5884 680/681, da se dogovorimo za srečanje.

Zakaj se to povabilo tiče tudi tebe?
Vsaj iz dveh razlogov:

  • Zato, da se bo dogajalo več tistega, kar pogrešaš ti!
  • Zato, da tudi ti - tako kot že mnogo mladih- z aktivnim sodelovanjem pridobiš in nadgradiš uporabna znanja, raznolike veščine in kompetence, s katerimi se z večjo lahkoto kosaš z vsakodnevnimi izzivi in se krepiš za tiste, ki te še čakajo v življenju