Aktualno

NOVOLETNE POČITNICE 2015 - vodene dejavnosti za osnovnošolce

Počitniške "ustvarjalnice" na MT Center II

od ponedeljka do srede, od 28. do 30. decembra, in v soboto 2. januarja, od 15. do 17. ure, Mladinska točka Center II na Titovi 41, Jesenice (pri A banki)

Za popestritev "novoletnih" počitnic se nam pridruži pri naših ustvarjalnicah! Vsak dan si bomo izbrali drugo tematiko in skupaj ustvarjali, svoje izdelke pa boste lahko odnesli domov, jih podarili komu od svojih bližnjih ali pa z njimi okrasili svojo smrekico, okna, sobo! Seveda si bomo vmes razmigali tudi možgančke na obdarovalnem kvizu, tvojega obiska se že v naprej veselimo. :)

Z vami bomo tudi tokrat Sandra, Petra in Meta!

MCJ DNEVNI KLUB - 12 do15 let: Namizne športne in družabne igre

od ponedeljka do srede, 28., 29. in 30. december, od 14. do 16. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Če obiskuješ zadnjo triado, potem se s sošolci – sošolkami lahko oglasiš na dnevnem klubu MCJ, kjer boste lahko odigrali partijo v namiznem nogometu, namiznem tenisu ali pa v pikadu, lahko pa tudi posedeli ob igranju družabnih iger Domino, Enka, Človek ne jezi se…

Zaupali nam boste lahko tudi, kakšnih aktivnost+i si starejši osnovnošolci želite v času zimskih počitnic!

MCJ DNEVNI KLUB - 12 do15 let: Turnir v namiznem nogometu

torek, 29. december ob 14. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Osnovnošolci zadnje triade! Imate enkratno priložnost, da sodelujete v turnirju namiznega nogometa. V zanimivi športno družabni igri boste lahko tudi nadgradili svoje znanje in mogoče tudi zmagali! Skupaj si bomo izmenjali različne stile igranja in si zaupali zanimive trike.