Aktualno

Vabilo: RATLUK STAGE - glasbeni nastopi mladih glasbenikov različnih žanrov

prijave do srede, 5. februarja 2014

Mladinski center Jesenice vabi vse mlade glasbenike, ki pridno vadite v svojih »kleteh, garažah, sobah«, da se prijavite na glasbeni dogodek, ki bo v petek, 14.2.2014, v prostorih Mladinskega centra Jesenice in se z nastopom (mogoče celo prvič) predstavite občinstvu. Namen je omogočiti vsem glasbenikom ne glede na predznanje, da se preizkusite v svojem nastopu pred občinstvom, povezati mlade talente v kasnejše glasbene skupine, ter omogočiti prepoznavnost mladih glasbenikov na lokalnem in kasneje tudi na regionalnem območju.

Prijavite se lahko vsi: instrumentalisti, akustične zasedbe, glasbene skupine, pevci, raperji-open mic, DJ-ji...

Za vse prijavljene je obvezna udeležba predhodnega oz. uvodnega srečanja, ki bo v četrtek, 6. februarja 2014, ob 18. uri v Mladinskem centru Jesenice. Na tem srečanju se bomo skupaj dogovorili o sistemu in programu nastopov, ter uskladili ostale tehnične podrobnosti za izvedbo.

Vsi nastopajoči boste za aktivno udeležbo in nastop tudi nagrajeni. Nagrada je profesionalno snemanje ene avtorske pesmi oz. avtorskega dela v studiu Bla Bla, Staša Hreniča, ki je tudi pobudnik in soorganizator projekta.

Za nastop (14.2.) in predhodno srečanje (6.2.) se obvezno prijavite najkasneje do srede, 5. februarja 2014, do 14. ure, na mail mcj-info@siol.net ali na telefonsko številko 040 848-262 (Staš Hrenič).

Ob prijavi za nastop (14.2.) in hkrati obisk uvodnega srečanja (6.2.) sporočite:
- ime skupine/izvajalca,
- št. članov v skupini,
- število pesmi, ki jih boste izvedli,
- tehnične zahteve za tonskega tehnika (tehnični rider).

Naj omenimo še to, da bomo ob zadostnem odzivu in zainteresiranosti nastopajočih v poletnih mesecih skupaj z vami organizirali večji koncert in v goste povabili eno od že znanih glasbenih skupin, kjer boste svoje znanje in veselje do glasbe lahko predstavili tudi širši javnosti.

Vabljeni, udeležba in nastop sta brezplačna!