Aktualno

Delavnice kreativnega pisanja – poezija za začetnike

pobuda mladih
prvo srečanje: petek, 14. februar 2014, ob 15. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

V petek, 14. februarja 2014 ob 15. uri, se bodo v prostorih Mladinskega centra Jesenice pričele odvijati »Delavnice kreativnega pisanja – poezija za začetnike«, ki jih bo vodil pesnik, glasbenik, esejist in literarni teoretik Jernej Kusterle – Locky. Namenjene so mladim med 15. in 30. letom.

Delavnice bodo obsegale 12 srečanj po 3 šolske ure. Predviden termin je petek od 15. do 17.15 ure. Na delavnicah se boste udeleženci seznanili z umetnostnim besedilom, jezikom, se srečali z literarno zgodovino, kritiko, teorijo, produkcijo, na koncu pa vse to znanje prenesli v svoje pesmi. Predvidoma dvanajsto srečanje bo potekalo kot literarni večer, kjer boste udeleženci prebrali svoje stvaritve. Pridružil se nam bo tudi literarni gost. Temu bo sledila okrogla miza, kjer boste udeleženci lahko o poeziji spregovorili tudi z že uveljavljenim/i avtorjem/avtorji.

Cena delavnic (tj. 12 srečanj oziroma 36 ur) znaša 30 €. Celoten znesek poravnate na prvem srečanju.

Na delavnice se prijavite do 10. februarja 2014 tako, da svoje podatke posredujete na elektronski naslov dkp.poezija.za.zacetnike@gmail.com. Pri tem navedete:
- ime in priimek,
- starost,
- kraj bivanja,
- ali imate že kaj izkušenj pri pisanju poezije.

Pomembno!
»Delavnice kreativnega pisanja – poezija za začetnike« se bodo izvajale v primeru, da se bo prijavilo vsaj 10 udeležencev.

Pripravil: Jernej Kusterle - Locky