Naj dogodki

Predstavitveni video MCJ

Predstavitveni video Mladinskega centra Jesenice

Prvi predstavitveni video Mladinskega centra Jesenice, ki smo ga ustvarili skupaj z našimi najbolj aktivnimi mladimi, ki delujejo v prostorih Mladinskega centra Jesenice. Vse od ideje, režije, snemanja, montaže in končne verzije videa je delo inovativnih in ustvarjalnih mladih. Ogledate si ga lahko na našem Youtube kanalu ali Facebook profilu.

V objektiv smo ujeli:

Najlepša hvala vsem mladim, ki ste sodelovali pri snemanju videa! Posebna zahvala pa velja snemalcu in montažerju videa, našemu mlademu "hišnemu" fotografu Niku Bertonclju - Nik Bertoncelj Photography in pomočniku Benjaminu Rotu.

Anketa o zadovoljstvu uporabnikov Zavoda za šport Jesenice

Namen ankete je pridobiti podatke o uporabi in zadovoljstvu storitev javnega zavoda. Zavod za šport Jesenice upravlja in vzdržuje naslednjo infrastrukturo v Občini Jesenice: Športni park Podmežakla, Kopališče Ukova, Balinišče Baza, Športno igrišče Blejska Dobrava, Mladinski center Jesenice, trim steza Žerjavec, tržnica "Stara Sava" in sistem javnih koles »JeseNICE bikes«. Ob zagotavljanju infrastrukturnih pogojev za šport in prosti čas zavod izvaja tudi določene programske vsebine (Mini cicibanova olimpijada...), prireditve (Jožefov sejem, novoletno praznovanje) ter izvaja in skrbi za mladinsko dejavnost v Mladinskem centru Jesenice.

Vabimo vas, da odgovorite na naslednja vprašanja, ki so dostopna na spletnem naslovu:

https://www.1ka.si/a/185536

Potopisno predavanje: Vietnam in Kambodža ter degustacija

petek, 26. oktober 2018 ob 19:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22, Jesenice

KAJ? ---> potopisno predavanje Vietnam in Kambodža ter degustacija
KDAJ? ---> petek, 26.10.2018 ob 19.00
KDO? ---> Nastja Stare
KJE? ---> Kejžarjeva 22, Jesenice
KOLIKO? ---> vstopnine ni! :)

Za mau dnarja, velik muske!
Vabljeni na popotovanje po dveh južno-azijskih državah - Vietnamu in Kambodži. Ob skodelici prave vietnamske kavice se bomo sprehodili skozi pettedenska doživetja po poti, kjer so dobre pogajalske spretnosti še kako zaželene in je prečkanje ceste prava adrenalinska izkušnja. Okusna hrana, osvežilni smootiji, kokos, ogromne tržnice s poceni artikli, čudovite plaže, plantaže riža in kave, zeleni gozdovi s slapovi, prečudoviti otoki, …in na drugi strani smog, kaotični promet, grabežljivost trgovcev in do konca navite klime v avtobusih. Pričakuj nepričakovano, bi lahko povzela, saj sta mi dve izkušnji v tem času dali vetra. Te zanima kateri? Se vidimo! ;)

1. Glasbena mineštra

četrtek, 31. oktober 2018, ob 20.20 uri, Tea-ter Bar, Jesenice

Glasbena mineštra se pod okriljem Mladinskega centra Jesenice vrača na oder Tea-tra bara za noč čarovnic, 31.10. Na otvoritvenem odru gostimo tokrat : Take OFF!!!

Take OFF je skupina mladih glasbenih entuziastov ter predvsem prijateljev, ki uživajo v preigravanju kvalitetne glasbe.

Matic Pokorn (bas, back vokal)
Jure Skaza (bobni, back vokal)
Alen Kovše (kitara, vokal)
Matic Mlakar (klaviature, back vokal)

Poleg rock klasik (Queen, Toto, Europe,...) so zdaj na sporedu tudi nekateri 80' pop/funk/disco hiti in tudi nekaj novejših popularnih pesmi.

NE ZAMUDITE! =)
Vstop prost!

Več na: Glasbena mineštra