Naj dogodki

POLETJE Z MCJ

aktivnosti v Mladinskem centru Jesenice in na Kopališču Ukova v juliju in avgustu 2020

Letošnje poletje vabljeni, da se nam pridružite na različnih tematskih druženjih v Mladinskem centru ali na Kopališču Ukova.

  • Igralni ponedeljki, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice
    druženje ob igranju družabnih iger in namiznega tenisa, namiznega nogometa
  • Ustvarjalni torki, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice in od 14h-16h na Kopališču Ukova
    ustvarjanje iz raznovrstnih materialov, spodbujanje kreativnosti
  • Razvedrilne srede, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice in od 14h-16h na Kopališču Ukova
    druženje ob igranju miselnih iger: Enka, Človek ne jezi se, Monopoli…

V primeru slabega vremena aktivnosti na Kopališču Ukova odpadejo. Aktualne informacije lahko spremljate na Facebook profilu: Mladinski center Jesenice.

Foto utrinki iz poletnih aktivnosti

Foto arhiv MCJ - utrinki iz poletnih aktivnosti

Mladinsko ulično delo

V sodelovanju z občino Jesenice in lokalno skupnostjo smo pričeli z izvajanjem projekta MCJ mladinsko ulično delo. Del poletnega druženja mladi z mladim smo preselili tudi na ulična igrišča mesta Jesenice.

Skupaj z mladimi izvajalci programa, bomo dvakrat na teden obiskovali lokalna ulična igrišča. Z obiskovalci igrišč bomo ob zabavnih, družabnih aktivnostih preživljali poletne popoldneve. Z veseljem bomo na voljo tudi, če bodo mladi potrebovali pomoč, kakšen spodbuden pogovor ali pa le mladinski nasvet.

"Namen projekta je, da mladim v njihovo okolje pripeljemo različne vsebine, da bodo lahko na prijeten, poučen in zabaven način preživljali poletne večere, obenem pa se zavedali pomena lastne odgovornosti za varovanje družbene imovine. Skupaj se bomo trudili, da ustvarimo vzajemnost in prijetno energijo na igrišču, da bo igrišče ohranjeno in še dolgo služilo različnim generacijam."

Trenutno smo prisotni na igrišču Javornik, dvakrat tedensko (torki in četrtki med 18. in 20. uro), urnik pa bomo po potrebi in želji mladih tudi spremenili, kar bo sproti objavljeno na našem Facebooku in Instagramu. Vabljeni v našo družbo.