Naj dogodki

KJŠ PIŽAMA PARTY

sobota, 20. april 2019 ob 20h, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

KJE? KJŠ - Mladinski center Jesenice
KDAJ? 20.4. od 20h dalje
DRESSCODE: PIŽAMA

ZAKAJ NE SMEM MANJKAT?
Ko bo 20. sijala luna na KJŠ, bo cela Kejžarjeva norela in delala galamo (sam naj ne kliče kdo 113!) In če bo slučajno padal dež, ne sekiraj se, ker ti si moje sonce. Luka bo povedal kje zabava je ta prava? ( in naj vsi vedo, da tu žura se non stop) Spili bomo mogoče malo več kot tri prste tekile in pol itak nihče ne bo hotel domov, ker bo jutri naš dan! Lej pač, kocka je padla nate in nima smisla da se nam upiraš, ti sam pusti soncu v srce, bodi zvezda in pridi na pižama party pa vzemi vse kar ti KJŠ ponuja :)

Pomladni MCJ joga flow

vsak petek ob 18:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Zaradi velikega zanimanja organiziramo vadbo POMLADNI MCJ JOGA FLOW, ki bo odslej potekala vsak petek.

Od MARCA DO KONCA MAJA se bomo lahko skupaj razgibali, sproščali, spodbujali, družili, pognali svoje "pomladne korenine" in skupaj malo bolj zmehčano vstopili v nov vikend.

Sklop pomladnih vadb je namenjen vsem mladim. Dijakom, študentom in tudi tistim, ki ste s študijem že zaključili pa še štejete 29.pomladi. Vse vadbe bodo primerne za vse, tudi tiste, ki se z jogo še niste srečali.

Cena vadbe za mlade je: 5 €
Lahko se nam pridružite kadarkoli - samo prijaviti se morate predhodno (zaradi majhnega prostora). Prijave zbiramo na anapirih@gmail.com (Sun Water Air Freedom). ali prek sms-a na 031 416 180. Svoje mesto dobi tisti, ki se prej prijavi.

Na vadbi dobite vse potrebno za vadbo. Samo udobno se oblecite. Spremljajte aktualne informacije o vadbah na Facebook-u.