Mladinske točke

Čarobni četrtki v soseski Center II

brezplačne vodene dejavnosti za osnovnošolce, stare 8 let in več

september - ob četrtkih, od 16. do 18. ure, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Če imaš 8 do 14 let, potem lahko preživiš četrtkove popoldneve v družbi sovrstnikov na zabaven način: športne igre na prostem, v primeru slabega vremena pa kup zabavnih družabnih iger in sproščanje domišljije na ustvarjalnih delavnicah. Zagotovo se bo našlo za vsakogar nekaj zanimivega in sproščujočega :)

Poziv staršem - izpolnite izjavo za svojega otroka!
Starše osnovnošolcev, ki bodo obiskovali vodene dejavnosti v soseski Center II pozivamo, da izpolnijo izjavo, ki njihovemu otroku omogoča brezplačno udeležbo. Obrazec lahko natisnete tukaj… Izjava staršev

Obvestilo mladim od 15 do 30 let: Možnost uporabe prostora Mladinske točke Center II, Titova 41, Jesenice

Mladi Jeseničani stanovanjske soseske Center II in okolice!

Obveščamo vas, da imate možnost najema oz uporabe prostora Mladinske točke na Titovi 41. Prostor je prijeten in primeren za druženje, ustvarjanje, igranje namiznih iger, izvajanje medsebojne učne pomoči, skupinsko šolsko ali študijsko delo. Možni so dogovori za izposojo različnih rekvizitov.

Z veseljem pa podpremo tudi vašo pobudo - idejo za dogodek ali aktivnosti za mlade ali mlajše na lokaciji MT Center II. Za več informacij pišite na mcj-info@siol.net ali pa pokličite na 04 5884 681.

Utrinki iz delavnic na Mladinski točki Center II

Čarobni četrtki, brezplačne vodene dejavnosti za osnovnošolce