Foto arhiv

Jesenski počitniški program 2018

V času krompirjevih počitnic (od 26.10.2018 do 3.11.2018) bodo v Mladinskem centru Jesenice na Kejžarjevi 22 različne tematske delavnice in druženja za mlade in mlajše.

Sprostitev:

Delavnica: Joga flow 29.10.2018 ob 18h
Na Jesenicah se boste mladi spet lahko počitniško sprostili z jogo. Lepo vabljeni, da si vzamete čas zase, za gibanje, osvežitev, odpiranje, zaznavanje in digitalni "odklop". Vadba je za mlade do 29. leta starosti BREZPLAČNA in se je lahko udeleži kdor želi. Primerna bo za vse stopnje, prav tako dobite tudi vse potrebne pripomočke za ustrezno vadbo. Joga bo v dvorani Mladinskega centra Jesenice in ker je prostor majhen, se je potrebno na vadbo predhodno prijaviti na mail: anapirih@gmail.com
Dogodek organizira Mladinski center Jesenice, v sodelovanju z Ano Pirih. Več o delavnici »

Turnir: Magic the Gathering 26., 27.10.2018 in 2.,3.11.2018 ob 18h
Magic The Gathering je družabna igra s kartami za dva ali več igralcev. Igra je potezne narave in zato za uspešno igranje zahteva precej taktiziranja. Osnove igre vam bo predstavil vodja druženja Žiga Rožič. V nadaljevanju si boste lahko ogledali kako se igrajo tako imenovani Friday Night Magic turnirji v različnih formatih (Modern, Commander in Sealed).

Dnevni klub MCJ 29., 30.10.2018 od 11h do 15h
Prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Za navdušence namiznih iger poskrbimo z: Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se...Zraven pa lahko izveš kaj novega o možnostih za mlade, ki jih ponuja MCJ.

Ustvarjanje:

Glasbena delavnica - jamm 2.11.2018 od 10h do 12h
Vsi mladi, ki igrate na kakšen inštrument, pojete ali imate samo radi glasbo vabljeni na BREZPLAČNO glasbeno delavnico pod vodstvom Jureta Rozmana, kjer boste skupaj »zajammali« in se prepustili toku skupnega ustvarjanja glasbe. Če imaš svoj inštrument, ga seveda lahko prineseš sabo.

Zabava:

Bavkasta klet KJŠ 31.10.2018 ob 20h
Pozor! Samo za najbolj pogumne! V kleti Mladinskega centra Jesenice bo strašilo! Klub jeseniških študentov pripravlja že tradicionalno noro zabavo na najbolj temačno noč v letu. Te zanima več? Spremljaj FB profil KJŠ (Klub jeseniških študentov) za podrobnosti.

Glasbena mineštra 31.10.2018 ob 20:20 v Tea-ter Bar-u
Glasbena mineštra pod okriljem Mladinskega centra Jesenice se vrača na oder Tea-tra bara za noč čarovnic, 31.10. Na otvoritvenem odru gostimo tokrat skupinoTake OFF v sestavi: Matic Pokorn (bas, back vokal), Jure Skaza (bobni, back vokal), Alen Kovše (kitara, vokal), Matic Mlakar (klaviature, back vokal). Poleg rock klasik (Queen, Toto, Europe,...) so zdaj na sporedu tudi nekateri 80' pop/funk/disco hiti in tudi nekaj novejših popularnih pesmi.