Foto arhiv

Poletne aktivnosti brez prijav

TURNIR V NAMIZNEM NOGOMETU

v sodelovanju z Društvom namiznega nogometa »Udarni val« - državna a-liga

sobota, 11. avgust, ob 10. uri, Kopališče Ukova, Jesenice

Vabljeni na ogled zanimivih in napetih obračunov v namiznem nogometu. Ogledali si boste lahko najboljše igralce v tej panogi.

Igra se na mizah Garlando, v disciplini »Odprto dvojice« in »zabavna disciplina«.

Ob 15.uri bo za vse zainteresirane ne glede na starost in predhodno znanje iz te panoge, izveden brezplačni tečaj namiznega nogometa z najboljšimi slovenskimi igralci in igralkami.

Več info: Simon Zorman (041 291 338)

Mladi za mlajše: USTVARJALNI TORKI

ob torkih, od 26. junija do 28. avgusta 2018, od 10. do 12. ure, Mladinski center Jesenice
ob torkih, od 26. junija do 28. avgusta 2018, od 15. do 17. ure, Kopališče Ukova

Torki bodo čez poletje rezervirani za ustvarjanje. Od 26. junija 2018 pa vse do 28. avgusta 2018 se nam lahko pridružite vsak torek, dopoldne od 10h do 12h v prostorih Mladinskega centra in od 15h do 17h na Kopališču Ukova. Ustvarjali bomo iz raznovrstnih materialov in prav vsak teden pripravljamo za vas nekaj posebnega.

V primeru slabega vremena aktivnosti na Kopališču Ukova odpadejo. Aktualne informacije lahko spremljate na Facebook profilu: Mladinski center Jesenice.

Mladi za mlade: ZABAVNE SREDE - ACROYOGA na prostem in v vodi

2 x sreda, 4. julij 2018 in 22. avgust 2018, ob 16. uri, Kopališče Ukova

Preizkusite se v malo drugačnem razgibavanju v bazenu in ob njem. Voditeljica Acroyoge Sanja vas bo ob prijetni glasbi z inovativnimi Akro joga vajami dodobra razmigala v prijetno osvežilnem 1m bazenu.

POLETNI MCJ KLUB: sproščeno druženje in igranje namiznih in športnih iger

ob ponedeljkih, torkih in sredah, od 26. junija do 28. avgusta 2018, od 10. do 13. ure, Mladinski center Jesenice

Pripelji svoje prijatelje v Mladinski center in preizkusite se v igranju namiznih športnih iger: namizni tenis, pikado, namizni nogomet ali miselnih iger: Enka, Človek ne jezi se, Monopoli, Naseljenci otoka Katan, ipd. Ob lepem vremenu se prestavimo na parkirišče pred stavbo in odigramo tudi badminton, prstomet ali pa svoje spretnosti preizkusimo pri športnih štafetnih igrah.