Foto arhiv

PROGRAM V ČASU ZIMSKIH POČITNIC

POSEBNI DOGODKI - obvezne prijave (mladi za mlade):

Joga flow

nedelja, 18. februar 2018, od 10:00 do 11:30, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Pomlad se prebuja in tudi mi bomo na tokratnem joga druženju z dihanjem in gibanjem pognali energijo iz svojih »korenin« po telesu, »odmrznili« napetosti, ki so se nabrale v hladni zimi in se odprli sveži energiji, ki jo prinaša pomlad. Tokrat bo vadba izvedena v dopoldanskem času, da boste lahko potem sveže štartali v počitniški dan, oziroma teden. Vinyasa Flow jogo, primerno za vse stopnje bo vodila licencirana učiteljica joge Ana Pirih (Sun Water Air Freedom). Vinyasa Flow je dinamična oblika joga vadbe, z malo bolj fizično zahtevnimi asanami, ki so primerne tudi za začetnike. Med vadbo je pozornost usmerjena predvsem v povezovanje diha in giba. Obvezne prijave najkasneje do 16. februarja na e-mail: anapirih@gmail.com.

Fotografska delavnica

petek 23. februar in sobota 24. februar ob 14:00, Mladinski center Jesenice

Fotografska delavnica je namenjena mladim, ne glede na predznanje o fotografiji. Prvi dan se bomo skupaj odpravili na jeseniške ulice in si izmenjavali fotografsko znanje in izkušnje, drugi dan se bomo urili v portretni fotografiji. Tako boste udeleženci skozi praktično delo spoznali delo fotografa pri portretni tehniki. Delavnico vodi Nik Bertoncelj (Nik Bertoncelj Photography). Obvezne prijave najkasneje do 22. februarja na e-mail nik.bertoncelj.foto@gmail.com.

Acroyoga

petek 23. februar od 19:00 do 21:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Si želiš tudi ti poskusiti nekaj novega in noro zabavnega? Ali pa si to že počel in bi rad obnovil ter nadgradil svoja znanja? Pridruži se nam na delavnici in jam-u Acroyoge: 19:00 - 20:00 – vodena vadba, 20:00 - 21:00 – jam. Obvezne prijave najkasneje do 22. februarja na e-mail info@acromantix.si. Več informacij na FB Acroyoga na Jesenicah.

DNEVNI DOGODKI - brez prijav (za mlade nad 15 let):

Ogled zimskih olimpijskih iger na platnu

od ponedeljka 19. februarja do petka 23. februarja od 11:00 do 15:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Tudi mladi v Mladinskem centru Jesenice bomo skupaj preko druženj ob ogledu prenosov olimpijskih iger na velikem platnu spodbujali naše olimpijce in glasno navijali za čim boljše uspehe.

Podroben spored prenosov posameznih tekmovanj si lahko ogledaš na: www.rtvslo.si

Klub MCJ: igranje namiznih športnih in družabnih iger

od ponedeljka 19. februarja do petka 23. februarja od 11:00 do 15:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Vabimo vas na prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Zraven teh iger bo možno odigrati Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se...

Magic The Gathering - turnirji

petek in sobota 16.,17. februar in 23., 24. februar ob 18:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Magic The Gathering je družabna igra s kartami za dva ali več igralcev. Igra je potezne narave in zato za uspešno igranje zahteva precej taktiziranja. Osnove igre vam bo predstavil vodja druženja Žiga Rožič. V nadaljevanju si boste lahko ogledali kako se igrajo tako imenovani Friday Night Magic turnirji v formatih (Modern, Commander in Sealed).

Nedeljski počitniški kalejdoskop - sproščena druženja

nedelja 18. februar in 25. februar ob 19:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Ob nedeljskih večerih je čas za sproščena druženja, igranje ping ponga, odprto komunikacijo, predavanja na aktualno družbeno tematiko, jam-sessione, filmske in dokumentarne večere. Več informacij – David, 040 507 499.