Foto arhiv

Zimske počitnice 2013

AKTIVNOSTI NA PRIJAVE – za vse zainteresirane mlade (do 30 let)

Delavnice izdelave mask »SILE NARAVE«

od 25. do 27. februarja v popoldanskem času, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Vabimo vse z domišljijo, »crazy« idejami in umetniško žilico na delavnice izdelave maske, z naslovnim geslom »Sile narave«. Delavnice izdelave mask se zgleduje po tradicionalni južnoameriški karnevalski skupini Chinchintirapie iz Santiaga de Chile, katero bo vodil član ekipe AAI, Mirko Malle.

Delavnice se bodo izvajale v popoldanskem času, končni izdelek pa bomo predstavili skupaj z ostalimi člani ekipe AAI na četrtkovem sprevodu (28.2.) od Kosove graščine do mestnega jedra, Stare Save v okviru dogodka v organizaciji Gornjesavskega muzeja.

Prijave na brezplačne delavnice zbiramo do srede, 20.2.2013, na mail mcj-info@siol.net, telefonsko številko 04 5884 681 ali pa osebno v klubskih prostora Mladinskega centra Jesenice. O uvodnem sestanku (20.2 ali 21.2) boste vsi zainteresirani pravočasno obveščeni.

KUHANJE MALO DRUGAČE: Spoznajmo prednosti presne hrane in pripravimo si okusen obrok!

ponedeljek, 25. februar, od 11. do 14. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Na tokratni brezplačni kuharski delavnici, namenjeni mladim med 12. in 30. letom, bomo »brez kuhanja« pripravili slastno jed iz surove hrane. Presna hrana je živa hrana, ki ima v sebi energijo in encime za življenje. Ne zamudi priložnosti odkriti novega načina priprave zdravega in kakovostnega obroka, ki vključuje več zdrave hrane, ki s svojo hranilno bogatostjo pomaga pri ohranjanju zdravja ter vitkosti.

Prijave zbiramo do četrtka, 21.2.2013, na mail mcj-info@siol.net.

IZLET v Javorniški Rovt - CŠOD Trilobit

- za osnovnošolce nad 10 let, srednješolce in mlade do 30 let!
sreda, 27. februar, od 9. do okvirno 14.30, zbor v Trebežu

Start in cilj izleta bo pred nekdanjim kamnolomom v Trebežu. Zaradi snega bo celotna pot potekala po cesti z manjšimi postanki za lastna okrepčila. Na objektu CŠOD - Trilobit nam bodo vaditelji pokazali različne zanimive aktivnosti.

Obvezna je primerna oprema in obutev za pohod ter malica iz nahrbtnika. Osnovnošolci obvezno prinesejo s seboj tudi izpolnjeno izjavo staršev.

Minimalno število prijavljenih za izvedbo izleta je 5 udeležencev, udeležba pa je brezplačna.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 25.2.2013, na mail mcj-info@siol.net.

LAN PARTY - računalniška igra LoL(League of Legends)

Mladinski center Jesenice v sodelovanju s Klubom jeseniških študentov
sobota, 2. marec, ob 10. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Igrali bomo računalniška igra LoL (League of Legends). S seboj prinesite svoje računalnike z naloženo igro, priporočeno pa je, da prinesete tudi kabel za povezavo na Internet. Prijavnina je 1€, ob tem pa vsak dobi tudi 1/2 pice.

Prijave zbiramo do četrtka, 28.2.2013, na mail dmcj@siol.net!
Vljudno vabljeni vsi igralci te igre!