Foto arhiv

ČETVORKA JESENIŠKIH MATURANTOV 2012

24. maj 2012, najava

Tudi sedmo leto zapored smo imeli srečo z vremenom! Grozeči oblaki in veter niso mladih niti najmanj motili in vzdušje na parkirišču za Občino Jesenice je bilo res ENKRATNO!

Žvižgi iz več kot 200 piščalk so napolnili prostor, niso manjkale niti vuvuzele in gasilska sirena! Po našem uvodnem pozdravu vseh razredov in razrednikov so gimnazijci presenetili s harmoniko in zapeli "V dolini tihi". Svoj glas so pristavili tudi dijaki Srednje šole, nekateri pa so zaplesali. Spodbudne besede sta maturantom izrekla ravnatelja obeh šol, Stane Vidmar in Lidija Dornig, z nagovorom in dobrimi željami se jima je pridružil župan občine Jesenice, Tomaž Tom Mencinger. Razpoloženje pa je dodatno podžgal Anže s Plesne šole STUDIO RITEM. Pod njegovim vodstvom so maturantje zgledno odplesali Četvorko, angleškemu valčku in swingu pa je sledila letošnja maturantska »himna« Nosa Nosa… (Ai Se Eu Te Pego). Za piko na i je sledila še, ne le jeseniška, temveč vseslovenska »himna«, GOLICA!

Vsem maturantom se v imenu soorganizatorjev Četvorke ter vseh obiskovalcev zahvaljujemo za čudovito doživetje, in želimo veliko znanja in sreče na maturi ter uspešen vpis na želen študij oziroma uspeha pri iskanju zaposlitve!

ekipa MCJ

Foto: Andraž Sodja

Četvorka jeseniških maturantov, 24. maj 2012

Foto: MCJ

Četvorka jeseniških maturantov, 24. maj 2012