Foto arhiv

VESELO PUSTOVANJE za otroke in starše - v dvorani Kolpern

Zgodilo se je...

Letos je naš mladinski center pustno rajal kar trikrat!

Prvič na pustno soboto, 5. marca, v dvorani Kolpern na Stari Savi, kjer smo ob pomoči 8 mladih in animatorja Kače izvedli dobro obiskano Veselo pustovanje za otroke in starše. Zelo smo bili veseli množičnega obiska maškar, saj so bili v maskah prav vsi otroci, kar nekaj mladih in precejšnje število staršev in celo starih staršev! Tako so tudi drugi obiskovalce, skoraj 200 nemaškar, res imelo kaj videti, seveda pa so lahko tudi rajali skupaj z vsemi maškarami!

Na pustni torek dopoldne smo v našem centru rajali z animatorko Tino in veselimi maškarami iz osnovne pole Poldeta Stražišarja.

Torkovo popoldne pa smo pustno preživeli na mladinski točki Center II - na platoju pred A banko, kjer se je senci navkljub zbralo lepo število predvsem malih maškarc v spremstvu staršev. Skupaj smo kljubovali marčevskemu mrazu s plesom, z igro s padalom in igrico Črni mož, po sladkih krofih pa so najvztrajnejši preizkusili svoje spretnosti v arkadnem plesu SIMDANCE, ki so ga vsem brezplačno omogočili iz ARKADEMIJE Jesenice!

Foto: Iztok Novak

VESELO PUSTOVANJE za otroke in starše, 05.03.2011

Vabilo

sobota, 5. marec 2011, ob 15.30 uri, dvorana KOLPERN, Trg na Stari Savi
letak - veselo pustovanje

Dragi otroci in starši!
Letošnjo pustno soboto sploh ne bo pomembno, ali imate drsalke ali ne, saj se po nekaj letih poslavljamo od pustovanja na ledu!

In še enkratna novica! Naš glavni animator bo KAČA! Pa brez strahu, to je Janez Tušar, enkratni napovedovalec z jeseniških hokejskih tekem in Pustnega smuka za trofejo svinjska glava!
Veselo pustno rajanje, skupinske zabavne igre, karaoke, sladki pustni krofi za vse maškare… in še kaj!

Se vidimo na mega pustni zabavi za male maškarce in velike maškare!
Za maškare vstop prost, za ostale 1€!