Foto arhiv

Koncert PREDNOVOLETNI ROCK

Vabilo

ZŠJ - Mladinski center Jesenice in TEA-TER BAR
sreda, 29. december, od 20. ure dalje, šotor na trgu Toneta Čufarja, Jesenice

Ljubitelje vseh generacij dobrega 'starega' rocka vabimo, da dva dni pred iztekom leta skupaj doživimo generalko Silvestrovanja in uživamo v ritmih dobrega rocka!

Nastopili bosta skupini JOHN DOE in DARMAR. Kot predskupina se nam bodo z avtorskimi skladbami predstavili LEE-MOON, ki so sicer band Srednje šole Jesenice. V znamenju popa bo prav tako nastop glasbenih gostij Mete Horvat in Lee Grilc!
Da se v programu ne bomo 'izgubili', bo skrbela Nadica Petrova, vse skupaj pa bo v ritme rocka praznično zavil DJ CHINCASSA!

Do petka bo ravno dovolj časa za nabiranje novih moči za finalni večer 2010!

Zgodilo se je...

foto: Iztok Novak

Koncert PREDNOVOLETNI ROCK, na Trgu Toneta Čufarja, foto: Iztok Novak, 29.12.2010

Prednovoletni rock žur je nedvomno uspel, marsikomu, ki ste ostali na toplem doma, je lahko žal, še sploh, če ste mnenja, da se na Jesenicah nič ne dogaja!

Za uverturo različnih ritmov je poskrbel DJ CHINCASSA. Žal so glasilke ponagajale Meti Horvat, ki zaradi težav z glasom ni mogla nastopiti! Led (a ne dobesedno) je zato z nastopom prebila solo gostja Lea Grilc. Takoj za njo pa so se na oder podali člani glasbene skupine Srednje šole Jesenice – LEE MOON! Pravijo, da se je vse skupaj začelo v šolskem letu 2008/2009, ko so se punce odločile napisati prvo pesem. Kasneje je prišla ideja o skupini. Prvotno so bile v skupini LEE- MOON, Kaja Odar, Anamarija Tišler in Ana Marija Zagorec. Lansko šolsko leto sta se Animariji Tišler, ki igra kitaro in Ani Mariji Zagorec s klaviaturami, pridružila še bobnar Martin Kolman in basist Luka Kosmač. Navdiha v skupini je veliko, saj ustvarjajo avtorsko glasbo.V prihodnosti pa se bodo lotili tudi kakšne znane pesmi. Da njihove skladbe zazvenijo kot celota skrbi njihov mentor Marko Možina.

Da mladi dobro poznajo in prav tako dobro igrajo rock generacij, ki so sicer starejše od njih, so dokazali in dobro ogreli občinstvo člani skupine JOHN DOE! Kljub vedno bolj peklenskemu mrazu (in to kljub šotoru) pa so vzdušje še dodatno ogreli fantje skupine DARMAR. Zaslužijo si vse čestitke, saj so kljub mrazu vidno uživali ob igranju in z rockom, od slovenskega do bivše yuge in tujih komadov, obdržali navdušeno publiko vse do nekaj minut do pol enih ponoči, ko jih je, vse prezeble, z mirnejšimi ritmi pospremil proti domu DJ CHINCASSA.

Kot organizatorji večera bi se radi še posebno zahvalili moto klubu EL DIABLO, saj so predsednik in še trije člani povsem prostovoljno opravljali redarsko službo!

Za odlično ozvočenje je poskrbel Roman Mlinar s svojo ekipo. Ves večer pa je z nami vztrajal tudi Boštjan Potočar za primer nujne zdravstvene pomoči. Vsi skupaj smo bili veseli, da ni imel prav nobenega dela!

Za sodelovanje se zahvaljujemo tudi soorganizatorju dogodka, TEATER BAR-U, ki nam je ponudil uporabo ogrevanega šotora, nudil gostinsko ponudbo, priskrbel pijačo nastopajočim, pomagal pri promociji koncerta, in prevzel skrb za potek večera! Upamo, da bomo skupaj s kakšnim koncertnim dogodkom še kdaj razveselili tako mlajše kot starejše generacije!