Foto arhiv

otvoritev razstave likovnih del Barbare Jelovčan: »ANGELI«

Vabilo

petek, 26. november 2010, ob 18. uri, dvorana Mladinskega centra Jesenice

Barbara Jelovčan je sicer doma iz Kranja, a že štiri leta pridno zahaja na Jesenice, kjer obiskuje vzgojiteljski program na Srednji šoli Jesenice.
Risanje je nedvomno ena od njenih večjih strasti, kar dokazujejo tudi njena dela. Na svoji prvi razstavi v našem centru se bo predstavila s kolekcijo risb, ki govorijo o angelih!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite! Razstava bo na ogled vsak delovni dan med 10. in 16. uro!

Zgodilo se je...

Otvoritev razstave 'Angeli' je dodatno odel v belo prvi letošnji sneg, kar sicer z Barbaro nismo načrtovali, in zasnežene ceste žal res niso pripomogle k množičnejšemu obisku otvoritvenega dogodka. Kakorkoli, do nas so se kljub temu potrudili tudi novinarji Gorenjske televizije Kranj, posneli intervju z mlado ustvarjalko in tudi njena likovna dela. Mogoče ste torej povabilo na razstavo "ujeli" tudi na Kranjski GTV?!

Skratka vsem, ki bi si v prazničnem decembru želeli ogledati ''angele' Barbare Jelovčan, dijakinje 4. letnika Vzgojiteljske usmeritve Srednje šole Jesenice, pa sporočilo, da bo razstava na ogled vse do konca meseca in še kak teden v januarju in sicer vsak delovni dan med 10. in 16. uro. Vljudno vabljeni!

otvoritev razstave likovnih del Barbare Jelovčan: »ANGELI«, 26. november 2010