Foto arhiv

dvo-dnevni tečaj »HOMO LUDENS«: Vse o igrah za animacijo otrok in mladih

Vabilo

6. in 13. november 2010, od 9. do 14. ure, Mladinski center Jesenice
(12 pedagoških ur)
izvajalec: Mladinski ceh iz Ljubljane

KUL IDEJA za vse mlade, ki radi delate z otroci ali mladimi !!

Dekleta in fante, ki ste stari med 15 in 25 let in radi delate z otroci ali mladimi, vabimo, da izkoristite enkratno priložnost, saj bo tečaj potekal na Jesenicah v našem centru.

Kaj pridobiš z udeležbo tovrstnega tečaja? Zagotovo zabavno druženje z drugimi mladimi, nove spretnosti oz. neformalno znanje, ki ga lahko unovčiš ob različnih prilikah tudi v drugih organizacijah, seminar ti vpišemo v Neformalni indeks NEFIKS, poleg tega pa dobiš še gradivo in uradno potrdilo o opravljenem tečaju s strani Mladinskega ceha!

Tečaj je lahko brezplačen, saj ti omogočamo, da stroške poravnaš s prostovoljnim delom na povsem preprost način: pomagaš nam pri izvedbi dogodkov, akcij ipd (12 prostovoljnih ur). Lahko pa se odločiš za plačilo tečaja v višini 36,00 €!

Prijave zbiramo do 4. novembra do 14. ure oziroma do zasedbe prostih mest, in sicer v Mladinskem centru Jesenice osebno, na telefon 5884 680 ali na mail dmcj@siol.net!

Zgodilo se je...

Dvodnevni tečaj smo uspešno zaključili! Izvajalca Barbara Kavčnik in Andrej Pivk iz Mladinskega ceha sta izvrstno 'šofirala' med teorijo in prakso ter na ustvarjalen in zabaven način predstavila različne vrste iger za otroke in mlade.

Tako smo izvedeli, katere vrste iger poznamo, katere so primerne za različne priložnosti in starosti, kakšen je njihov namen in izbrane igre 'izkusili na svoji koži'.

Tudi po obrazih udeleženk na delavnici je bilo sklepati, da so v aktivnostih uživale, spletla so se tudi nova prijateljstva in sodelovanja. Vsekakor pa bodo pridobljena znanja udeleženkam prišla še kako prav, saj so se nekatere že ponudile, da bi se udeležile delavnic z otroki na MCJ mladinski točki Center II na Titovi 41! Bravo punce!

dvo-dnevni tečaj »HOMO LUDENS«: Vse o igrah za animacijo otrok in mladih , 6. in 13. november 2010