Foto arhiv

Gostovanje dijakinj Srednje šole Jesenice z igrico »PTIČKI SE ŽENIJO« na osnovni šoli Koroška Bela

 Gostovanje dijakinj Srednje šole Jesenice  z igrico »PTIČKI SE ŽENIJO« na osnovni šoli Koroška Bela, 15.05.2010

Preden so dekleta z igrico nastopile na naši prireditvi ŠportŠpas v soboto, 15. maja, so imele generalko pred celotno nižjo stopnjo na osnovni šoli Koroška Bela. Učence so z igrico nagradili za udeležbo na bralni znački. Da so bila dekleta prepričljivi »ptički«, povejo tako slike kot dejstvo, da je okoli 180 otrok predstavo spremljalo v čisti tišini.

Dekleta so se na igrico pripravile pod mentorstvom prof. Renate Stare, pri kulisah pa jim je pomagala prof. Marisa Monti!

Vloga MCJ pri gostovanju dijakinj na oš Koroška Bela je bila v koordinaciji med osnovno šolo in mentorico prof. Renato Stare ter dekleti na Srednji šoli, spremstvo in prevoz na osnovno šolo in nazaj.

Dekleta! Tudi v prihodnje bomo v Mladinskem centru podpirali vaše izven-šolsko delo in hvala, da ste že večkrat sodelovale tudi v naših projektih MLADI ZA MLAJŠE.

Hkrati k sodelovanju v projektih MLADI ZA MLAJŠE in MLADI ZA MLADE vabimo tudi druga dekleta in fante, ki želite prispevati svoj delček k pestrejšemu preživljanju prostega časa otrok in svojih vrstnikov.

za Mladinski center Jesenice,
Lili Tkalec, vodja