Foto arhiv

ustvarjalne delavnice 'NARCISE IZ KREP PAPIRJA'

Vabilo

v okviru akcije Občine Jesenice 'MESEC NARCIS NA JESENICAH'

Mladinska točka CENTER II, Titova 41
- četrtek, 6. maja, od 17. do 19. ure
- torek, 11. maja, od 17. do 19. ure

Mladinska točka Blejska Dobrava - Gasilski dom
- sreda, 12. maja, od 17. do 19. ure

Vabimo vas, da se nam pridružite na majskih ustvarjalnih delavnicah z Jagodo Hmeljak, kjer bomo skupaj izdelovali prelepe cvetove naris, ki so simbol našega mesta in okolice.
Vse cvetove bomo razstavili in postavili na ogled obiskovalcem prireditve »Kulturna mavrica Jesenic«, ki bo 21. maja, na Trgu na Stari Savi! Po prireditvi boste lahko vsak svojo narciso (narcise) vzeli s seboj!

Vljudno vabljeni!

Zgodilo se je...

V mesecu maju smo se tudi MC-jevci pridružili akciji Občine Jesenice 'MESEC NARCIS NA JESENICAH'. V okviru akcije smo na naših mladinskih točkah izvedli zanimive ustvarjalne delavnice.

Takole je bilo na Mladinski točki v CENTRU II:

Takole je izgledalo delo na Mladinski točki na Blejski Dobravi:

V akciji smo sodelovali tudi s Srednjo Šolo Jesenice, kjer so nam dijaki pomagali z narcisami poslikati pročelje stavbe Gledališča Toneta Čufarja, ograjo na mostu pri TVD Partizanu, ter sivi beton pri Hipermarketu Tuš.

V sklopu Tedna vseživljenjskega učenja 2010 in v okviru akcije Občine Jesenice »MESEC NARCIS NA JESENICAH« smo sodelovali tudi s stanovalci Titove 41 in gospo Ano Marijo Korošec, predsednico krajevne skupnosti Mirka Roglja Petka in tako z narcisami pobarvali podhod med vhodom v stolpnico Titova 41 in vhodom v našo mladinsko točko.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za pomoč in polepšanje našega mesta.