Foto arhiv

»OČISTIMO SLOVENIJO V ENEM DNEVU« - okoljska akcija

Vabilo

sobota, 17. aprila 2010, ob 09.00 uri, pred Gasilskim domom na Koroški Beli

V soboto, bo po estonskem zgledu potekala čistilna akcija, s katero želijo organizatorji projekta združiti 200.000 prostovoljcev v čiščenju komunalnih odpadkov na divjih odlagališčih, cestah, ulicah, okolicah šol in vrtcev ter sprehajalnih poteh. K sodelovanju v projektu ste vabljeni vsi prebivalci Slovenije. Dobimo se pred gasilskim domom, kjer bomo pomagali koordinatorju področne akcije KS Slovenski Javornik - Koroška Bela in PGD Koroška Bela pri čiščenju. Bodi tudi ti del največjega okoljskega projekta v zgodovini Slovenije.

Se vidimo!

Zgodilo se je...

V lepem in sončnem sobotnem dopoldnevu smo tudi MC-jevci sodelovali na čistilni akciji, ki so jo odlično koordinirali člani KS Slovenski Javornik – Koroška Bela in člani PGD Koroška Bela. Skupaj smo očistili divje odlagališče na Straži. Po končani akciji so nas prijetno pozitivno presenetili stanovalci Straže in nas v zahvalo za humano delo nagradili z osvežilnimi napitki. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za pomoč!

»OČISTIMO SLOVENIJO V ENEM DNEVU« - okoljska akcija, 17.4.2010

V okviru akcije pa smo sodelovali tudi z osnovno šolo Poldeta Stražišarja. Učenci, ki enkrat tedensko v spremstvu svojih mentoric obiskujejo naše klubske prostore in se pomerijo v namiznem nogometu, pink ponku in biljardu, so to soboto očistili smeti na poti, ki jih pelje od šole do našega centra, ter naše dvorišče. Vsem »pridnim rokam« se iskreno zahvaljujemo!