Foto arhiv

Rock koncert s skupino ARTHEM

Vabilo

ARTHEM

petek, 9. aprila 2010, ob 20h, dvorana Mladinskega centra

Ljubitelji dobrega rocka boste ponovno prišli na svoj račun. V MCJ prihajajo Arthem, zmagovalci tedenskega izziva v oddaji NLP, ki bodo popestrili klubsko sceno.

Žagajo tako avtorske komade "Praviš da sm nor, Rad te imam" kot tudi svetovne uspešnice (Metallica - Whiskey in the jar, Iron Maiden - The trooper, Acdc - Highway to hell, Roxette - Sleepin' in my car in še mnogo drugih). Pridite, ne bo vam žal.

Vstopnine ni!

Zgodilo se je...

Rock koncert s skupino ARTHEM, 9.4.2010

9. aprila, od 20h dalje, so domači rockerji dodobra ogreli malo dvorano mladinskega centra!

Uspel ali ne uspel, to je zdaj vprašanje? No, dali smo vse od sebe, »odkrulili« kar se je dalo, in dali možnost tudi nekaterim, ki so se pozabili prijaviti na Slovenija ima talent. Ja, gospodičema, ki sta prišla odpet Trooperja in Battery se zahvaljujemo za trud :D. Nenačrtovano so oder za dva komada prevzeli tudi Epic Faili. Večer smo poskušal narediti kar se je dal zanimiv za več »tisoč« glavo množico, ki nas je prišla poslušati, čeprav smo bili brez vokalista Gaja. Med drugim smo zaigral tudi rock verzijo Rad te imam, ki je naletela na dober odziv. Na Gajevo vrnitev pa sedaj čakata že 2 dokončana komada, ki jih bomo predstavil na naslednjem koncertu - junija, posnel pa bomo tudi demo posnetke. Do naslednjič!

Bine Baloh – Arthem