Foto arhiv

Arhiv vabil - januar 2010

potopisno predavanje »BALI IN JAVA«

petek, 8. januar 2010, ob 19.00 v dvorani MCJ
(v sodelovanju s Klubom jeseniških študentov)

Da bomo lažje ušli zimi, vnetemu grlu in kašlju, nas bo na januarskem potopisu z Markom Sokličem in Markom Gasparijem pot vodila na skupino rajskih otokov Bali, Javo, Lombok in Flores.

Vljudno vabljeni, vstop prost!

PODJETNIŠKI KROŽEK - predstavitev

petek, 8. januar 2010, ob 18. uri, dvorana MCJ

Ustanovitev lastnega podjetja je eden od možnih načinov zagotavljanja sredstev za življenje; ta način je še posebej primeren za tiste, ki želite v največji možni meri odločati o svoji usodi.

Cilje, potek in predvidene rezultate podjetniškega krožka bo predstavil direktor Razvojne agencije Zgornje Gorenjske (RAGOR), Stevo Ščavničar.

Po uvodni razlagi bo odgovarjal na vaša vprašanja, z zainteresiranimi za obiskovanje podjetniškega krožka pa se bomo dogovorili o začetku izvajanja. Udeležba podjetniškega krožka je brezplačna! več »

TURNIR DVOJIC V NAMIZNEM NOGOMETU IN PIKADU

petek, 15. januarja 2010, ob 16h, Mladinska točka Center II

Vam je dolgčas, ne veste kam se »dat«, bi se radi preizkusili v zanimivih družabnih igrah? Vabimo vas na turnir dvojic v namiznem nogometu in pikadu. Igral se bo »duatlon« dvojic, kjer se vsak par pomeri tako v namiznem nogometu kot tudi pikadu (301). Seštevek zmag bo dal končnega zmagovalca. Pridite zabavno bo.

Prijave pred pričetkom turnirja v prostorih MT Center II. Vabljeni!

PEVSKO PLESNI SHOW ZA MLADE - POKAŽI KAJ ZNAŠ

sreda 20. januarja 2010, ob 17h, Mladinska točka Blejska Dobrava

Si želiš zapeti v živo, povedati šalo ali zanimivo zgodbo, bi rad pokazal karkoli zanimivega, odplesal nepozaben ples, bi to rad naredil na odru za vse obiskovalce ali pa samo pogledal kaj se bo dogajalo? Oglasi se v naši mladinski točki, kjer se ti sanje o nastopanju lahko uresničijo.

Vabljeni vsi korajžni, skupaj se lahko zabavamo!

VEČerNI ČVEK s Pavlo Klinar

sreda, 20. januar, od 19. do 20. ure, MT Center II

Verjamemo, da imate tudi tokrat kup zadev, ki bi jih radi predebatirali in izmenjali mnenja!
več »

SI, ALI NAMERAVAŠ BITI DJ? -> PRIDI V MCJ ;) »Dj workshop«!

ponedeljek, 25. januarja 2010, od 16h do 18h, dvorana MCJ

Za vse mlade neuveljavljene dj-je v mladincu pripravljamo interaktivno delavnico, na katero vabimo vse, ki že vrtite glasbo doma ali na različnih zabavah za svoje vrstnike, imate lasten repertoar in predvajalnike in ste pripravljeni skupaj z ostalimi dj-ji ob naši podpori nastopiti na pravem dj-partyju, katerega bomo ob zadostnem odzivu pripravili v bližnji prihodnosti.
Kaj potrebuješ? Lastne predvajalnike, glasbeni repertoar, zamišljeni približno 30 minutni program in voljo do timskega dela, če pa nimaš ničesar imaš pa željo po vrtenju, pridi pomagali ti bomo uresničiti skrite želje!
Vabljeni na uvodno delavnico, kjer si boste med seboj izmenjali izkušnje, programe, glasbo ter novosti in skrivnosti. Pridite, skupaj nam bo uspelo. Obvezne prijave do vključno 21.1.2010 na e-mail: mcj-info@siol.net (ob prijavi navedite ime, priimek in gsm).

P.S. Gre za delavnico ne za nastop in je za obiskovalce zaprta!

IZDELAVA MISELNIH VZORCEV - Zdravje in dobro počutje

četrtek, 28.1. 2010 ob 16h, Mladinska točka Center II

Se strinjaš, da je zdravje naše največje bogastvo? Bi se rad pogovarjal o tem in zvedel tudi kaj novega? Pridi na delavnico, kjer se bomo pogovarjali o zdravju in dobrem počutju, izdelali pa bomo tudi miselne vzorce na to temo.

Pridi, povej svoje mnenje in se na zabaven način nauči tudi kaj novega!

PREDSTAVITEV PODJETNIŠKEGA KROŽKA - ponovitev

petek, 29. januar 2010, ob 19:30; Mladinski center Jesenice in Klub jeseniških študentov v sodelovanju z Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske (RAGOR)

Ustanovitev lastnega podjetja je eden od možnih načinov zagotavljanja sredstev za življenje; ta način je še posebej primeren za tiste, ki želite v največji možni meri odločati o svoji usodi.

Cilje, potek in predvidene rezultate podjetniškega krožka bo predstavil direktor Razvojne agencije Zgornje Gorenjske (RAGOR), Stevo Ščavničar.

Po uvodni razlagi bo odgovarjal na vaša vprašanja, z zainteresiranimi za obiskovanje podjetniškega krožka pa se bomo dogovorili o začetku izvajanja. Udeležba podjetniškega krožka je brezplačna! več »

»MODNO LIČENJE« - interaktivni tečaj

prej - potem

petek, 29. januarja 2010, ob 16h, dvorana v Mladinskem centru.

Dame pozor! Enkratna priložnost za vse, ki želite biti modno, strokovno, hitro in poceni lepo urejene. Za vas smo pripravili interaktivni tečaj modnega ličenja in urejanja obraza. Pod strokovnim vodstvom kozmetičarke Saše se boste naučile same hitro in modno urediti svoj dnevni in večerni make up. To pomeni, da boste v vlogi modela in kozmetičarke. Na tečaj prinesite svoja osnovna ličila, da boste lahko aktivno sodelovale. Saša vam bo tudi svetovala, kaj vam glede na vaše linije obraza najbolj ustreza.

Cena tečaja samo 2€! Obvezne prijave do 25.1.2010, na e:mail; mcj-info@siol.net (ob prijavi navedite ime, priimek in gsm).

Nočni pohod na Španov vrh

petek 29. januarja 2010, ob 18:00

Zbor udeležencev ob 17:45 uri pri spodnji postaji. Ob polni luni nas bo pot vodila ob robu smučišča do zgornje postaje žičnice. Zaključek pohoda bo pri srednji postaji žičnice v koči na Črnem Vrhu. Vsak pohodnik prejme enolončnico. Startnina: 2 € / udeleženca.
Informacije in prijave: 051 685 240 Gaber Šorn. več »