Foto arhiv

MEGA koncert ANGEE, predskupina TRIO in modna revija »BODI IN«

Vabilo

sobota, 12. decembra, ob 20h, TVD Partizan Jesenice, Cesta železarjev 1

MEGA koncert ANGEE (premierno predskupina TRIO) in modna revija ob zaključku natečaja "BODI IN" modnih kreacij s poudarkom na različnih mladinskih subkulturah

Angee je band, ki ga občinstvo zelo dobro pozna po glasnih in divjih koncertih, kjer igrajo predvsem avtorsko glasbo in seveda nekaj priredb različnih izvajalcev. Člani banda prihajajo z Jesenic, Bleda in Bohinja. V letu 2007 je izšel prvenec skupine z naslovom I'm Cool. Na njem je 13 avtorski pesmi, med katerimi so tudi trije radijski singli: Vedno Bo Tako, Big Star, Pogled. Skupina se trenutno ukvarja s snemanjem druge plošče. Na vsakem koncertu Angee preseneti s kakšnim presenečenjem. Tokrat bodo najprej nastopili trije člani skupine, ki bodo predstavili projekt The Best Of My Punk Rock.
Obeta se nov glasbeni maraton.

Med odmorom se nam bodo pridružile udeleženke novembrskega MCJ natečaja »BODI IN« s predstavitvijo svojih kreacij mladinskih modnih trendov.

Hkrati pozivamo mladinke in mladince, ki tudi sami v oblačenju sledite mladinskim subkulturam, da se prav tako sprehodite po »modni pisti«, svoj sprehod pa podkrepite s svojo glasbeno podlago! Za sodelovanje se prijavite na 5884 680/681!

Skratka, vabljeni na prvi decembrski mega žur na Jesenicah!

Zgodilo se je...

foto: Rožle Bregar

Mega koncert Angee, predskupina Trio in modna revija »Bodi in«, foto Rožle Bregar, 12.12.2009