Foto arhiv

»POZDRAV POLETJU«

petek, 19. junij 2009, ob 17. uri, Trg na Stari Savi

Vsem, ki ste nastopili, čestitamo in se vam zahvaljujemo ter vas vabimo k ponovnemu sodelovanju. Zahvala tudi vsem mentoricam in mentorjem ter vodstvom osnovnih šol Prežihovega Voranca Jesenice, Koroški Beli ter Toneta Čufarja Jesenice, Srednje šole Jesenice, Gimnazije Jesenice in Glasbene šole Jesenice za podporo in pomoč!

Za tiste, ki vas ni bilo na 'Pozdrav poletja', pa tole sporočilce:

V programu so se prepletali igranje inštrumentov, petje ob CD podlagi - od solo nastopa, dueta do zborčka deklet, solo glasbeni nastop, nastop šolske glasbene skupine, lutkovna igrica, poezija, plesne koreografije ter igrica. Nekateri nastopajoči so predstavili 'sadove' različnih šolskih aktivnosti oz. krožkov, drugi pa svojo dejavnost in svojo kreativnost v prostem času.

Nastopilo je več kot 60 mladih!

V drugem delu pa so v okviru Karavane rocka #4 v zadovoljstvo številnih mladih ponovno ogrele jeseniško ozračje skupine CHILLOUT, ARTHEM in EPIC FAIL, prvič pa je v okviru karavane nastopila PASADILLA.

Prepričani smo, da smo uživali prav vsi, ki smo bili zbrani na Trgu.

Zato vas vabimo, da prihodnje leto ponovno pozdravimo poletje na podoben način in hkrati že sedaj pozivamo mlade, da se nam pri ustvarjanju le te pridružite!

»POZDRAV POLETJU«, Trg na Stari Savi, 19. junij 2009