Foto arhiv

Arhiv vabil - januar 2009

1. velika nagradna igra MCJ

1. velika nagradna igra MCJ

Izvedli smo 1. veliko nagradno igro MCJ, v Srednji šoli na Jesenicah in v Gimnaziji Jesenice. Bilo je atraktivno in zabavno. Za nagrade se je potegovalo preko 500 dijakov in dijakinj, zato bomo ob ustrezni podpori donatorjev igro kmalu ponovili. Nagrade so bile:
1. nagrada: hokejski dres ACRONI Jesenice, sponzor HK Acroni Jesenice,
2. nagrada: smučarska vozovnica; Španov Vrh, sponzor Zavod za šport Jesenice,
3. nagrada: 2 vstopnici za kino predstavo, sponzor Gledališče Toneta Čufarja.
Podelili smo tudi praktične nagrade. Zahvaljujemo se vsem za pomoč pri izvedbi nagradne igre. več »

Razpis - Začetna plesna delavnica za predšolske otroke

Tudi v letu 2009 bo mlajše do prvih plesnih korakov popeljala Tina Jakopič. V prijetnem vzdušju bo male plesalke in plesalce učila ritmičnih plesov kot so Flumi, Hiško zidamo, Žabje kopalke, Pet gosenic ipd... Skozi igro in ples otroci pridobijo koordinacijo, gibčnost, hitrost, ravnotežje ter čutno zaznavanje, hkrati se družijo, spoznavajo in zabavajo!

  • Plesna delavnica obsega 8 vaj po 45 minut, 9 vaja nastop za starše, cena je samo 21eur.
  • Delavnice bodo potekale v torkih ob 18. uri v prostorih Mladinskega centra Jesenice na Kejžarjevi 22,
  • Prvo srečanje bo v torek, 3. februarja 2009.
  • Informacije in prijave najkasneje do 30. januarja oziroma do zasedbe prostih mest na telefon 04/ 5884 680 ali 5884 681.

Potopisno predavanje »INDIJA«, Jasmina Šabič in Irena Virant

petek, 16.1.2009 ob 19.00
Organizator: Klub jeseniških študentov in Mladinski center Jesenice

Jasmina in Irena sta takole predstavili svojo pot: »Indija je barvita dežela, polna različnih kultur, religij in ljudstev.  Vsem so ob misli na Indijo prve asociacije hinduizem, Taj Mahal, sari, svete krave ... vendar se v tej deželi skriva še mariskaj. Letošnje poletje sva  imeli možnost spoznati Khasi kuluro, ki se nahaja na severovzhodu Indije. Mesec dni sva preživeli kot prostovoljki na vasi in tako imeli priložnost pobližje spoznati njihov način življenja.«
Vstopnine ni. Vabljeni!

Pokal Španovega vrha - veleslalom rekreativcev

nedelja 18.1.2009 ob 10.00
Zavod za šport Jesenice vabi na Pokal Španovega vrha - veleslalom rekreativcev... več »

Podelitev priznanj »UČIMO SE ZA ŽIVLJENJE« in »OTVORITEV RAZSTAVE DIGITALNIH FOTOGRAFIJ« članov Foto krožka Osnovne šole Koroška Bela

četrtek, 29. januarja ob 18h, dvorana Mladinskega centra
Za vse udeležence jesenskega dela računalniškega tečaja, smo pripravili uradna potrdila obiskovanja tečajev »Učimo se za življenje« donatorja Microsoft Slovenije in koordinatorja Zavoda MISSS. Hkrati bomo skupaj z Osnovno šolo Koroška Bela pripravili otvoritev razstave digitalnih fotografij članov njihovega Foto krožka, ki ga uspešno že vrsto let vodi g. Sandi Novak. Gost na dogodku bo g. Matjaž Medvešek, predstavnik koordinatorja - Zavoda MISSS, upamo pa tudi na prisotnost predstavnice Microsofta Slovenije ga. Katre Šemrov. Dogodek bodo popestrili dijaki/nje Srednje šole Jesenice.