Foto arhiv

Večni derbi: Koroška Bela - Javornik!

Vabilo

sreda, 3. september 2008 ob 16.00 - igrišče za Osnovno šolo Koroška Bela
Mladinski center Jesenice v sodelovanju z Osnovno šolo Koroška Bela v okviru praznika Krajevne skupnosti Slovenski Javornik - Koroška Bela organizira nogometni in košarkarski turnir. Poleg mlajših selekcij se bodo na koncu pomerili večni rivali, zvezde iz Koroške Bele proti virtuozom iz Javornika. Zraven nogometa in košarke bo še obilica zabave, smeha in družabnih iger. Najboljši bodo prejeli medalje, tisti 'še boljši' pa tudi atraktivne praktične nagrade. Pridite, sodelujte in zmagajte!

Zgodilo se je...

Večni derbi: Koroška Bela - Javornik! - nogometni in košarkarski turnir, 3.9.2008

Mladinski center Jesenice je v sodelovanju z Osnovno šolo Koroška Bela v okviru praznika Krajevne skupnosti Slovenski Javornik - Koroška Bela organiziral nogometni in košarkarski turnir.

Med mlajšimi, ki so se ob 16. uri resno pomerili v turnirju v malem nogometu, so bili rezultati sledeči:

  1. mesto: NK Štala
  2. mesto: Berden Team
  3. mesto: Black Ball
  4. mesto: Budale

Najboljši trije so za nagrado prejeli tudi medalje!

Ob 18. uri pa smo pričeli z večnim derbijem med zvezdami iz Koroške Bele in virtuozi iz Javornika. Rezultat po napeti in naporni tekmi, ki je trajala trikrat po 20 minut, je bil res neverjeten - izenačen, in sicer 63 : 63.

Ker nismo dobili najboljšega, smo želeli izvedeti vsaj, kdo je močnejši. Zato sta ekipi vlekli vrv in izkazalo se je, da so bolj mišičasti fantje s Koroške Bele.
Za nagrade so prejeli pokala in praktične nagrade.

Čestitamo prav vsem udeležencem in seveda upamo, da bomo še kakšno prijetno popoldne skupaj preživeli prav kmalu.