Foto arhiv

»Eksplozija sonca in zabave«

Vabilo

sobota, 16.8.2008 ob 16.00 - Kopališče Ukova, Jesenice
Ste za noro zabavo? Čisto poletno in čisto ta pravo?
Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Klub jeseniških študentov pripravljamo eksplozijo sonca in zabave na domačem kopališču. Že takoj ob 16.00 se bodo pomerili najdrznejši v skokih v vodo z 10m stolpa za pokal mesta Jesenic. Tokratna tekma je obenem zaključna tekma letošnje jeseniške sezone. Medtem ko bodo fantje in dekleta zbirali pogum in koncentracijo, pa boste ostali lahko moči pomerili v nagradnem turnirju v balinčkanju. Če vam bo preostalo še kaj energije in moči, potem se boste preizkusili tudi v vlečenju vrvi. Za vse, ki vroče dneve raje preživljate v vodi, pa ponujamo možnost potapljanja s člani Društva za podvodne aktivnosti Octopus. Pozno popoldne bomo seveda zaključili s podelitvijo priznanj in kolajn najboljšim. Čisto za konec pa bo nastopila glasbeno - artistična skupina Čupakabra. Zabave tako zagotovo ne bo manjkalo, nadejamo se le še sonca!

Zgodilo se je...

V soboto 16.6.2008 je bila na sporedu še tretja in obenem zadnja tekma v skokih v vodo iz 10 m stolpa. Na zadnje tekmovanje je prišlo merit moči 10 tekmovalcev iz celotne Slovenije, za obiskovalce pa smo skupaj z Zavodom za šport Jesenice in Klubom jeseniških študentov pripravili turnir v balinčkanju ter tekmovanje v vlečenju vrvi.
Videli smo veliko lepih in dobrih skokov, pokal pa je šel na štajerski konec - tako kot lani ga je dobil g. Aleš Karničnik. Priča smo bili tudi zanimivemu skoku, ki bo morda pristal v slovenski knjigi rekordov, g. Slavko Stare, ki ima 143,6 kg je iz 10 m skočil na glavo. rezultati
Prisrčno presenečenje nam je pripravila tudi glasbeno - artistična skupina Čupakabra, saj je tokrat predstavila svojega novega člana, 5-letnega Marka, ki je že pravi artistični mojster. Po zaključenem nastopu pa so se v igranju na bobne lahko preizkusili tudi obiskovalci. Eksplozija zabave je vsekakor uspela, na vse zadnje nas je prijetno presenetilo tudi sonce!

»Eksplozija sonca in zabave«, Kopališče Ukova, 16.8.2008