Foto arhiv

Cuba libre Party

Vabilo

petek, 4.7., ob 16.30 - Kopališče Ukova

Se vaše poletje še ni prav zares pričelo? Saj veste, kaj mislimo ... ste še vedno doma, ne pa nekje, daleč stran od vsega znanega, od dolgočasnega vsakdana, od skrbi, nekje, kjer čas bije drugače? Tak kraj je vsekakor Kuba. Vendar Kuba ni le ena, Kub je več. Zato si jo želimo približati tudi vam, in to na tisoč in en način...

Pripravili smo pester program, ki vključuje:

  • izdelovanje kubanskega nakita,
  • zanimivo potopisno predavanje z družino Sajovic,
  • zraven pa se boste lahko ohladili s cocktaili Cuba Libre
  • in se pozibali v strastnih salsa ritmih, potekal bo tudi tečaj salsa plesa pod vodstvom Olofa Lenardiča!

Za mlade in mlade po srcu, ki bi radi na lastni koži preizkusili kubanski recept za dolgo življenje!

Zgodilo se je...

Cuba libre Party, 4.7.2008

Biti bi moralo vroče petkovo popoldne. Sijati bi moralo sonce in na domačem kopališču bi se moralo treti zabave željnih domačinov.
Na žalost nam je zagodlo vreme. Že ves dan so nebo nad Jesenicami »krasili« temni oblaki in samo čakali smo, kdaj se bodo usule dežne kaplje.
S programom na temo Kube smo pričeli že ob 16.30 z ustvarjalno delavnico izdelovanja kubanskega nakita, skupaj z Jagodo Hmeljak.
Od 18.00 je v organizaciji Zavoda za šport Jesenice potekal 5. jeseniški akvatlon - najhitrejša med vsemi sta bila Tjaša Žnidar in Aleksander Naglič.
Vsi sodelujoči so dokazali, da jim energije res ne zmanjka nikoli, saj so se z veseljem pridružili zbrani skupini ter se pod vodstvom domačina Olofa Lenardiča naučili osnovnih korakov salse. Vse, ki vas zanimajo ritmi salse, obveščamo, da bomo ob dovolj velikem interesu v jeseni tudi razpisali tečaj salse v Mladinskem centru Jesenice.
Da Kuba res ni le ena, pač pa jih je več, sta nam s fotografijami s popotovanja po Kubi pokazala zakonca Sajevic.
Kljub neugodnim vremenskim razmeram in za ta letni čas prenizkim temperaturam pa nas ni zeblo. Za to je poleg vročih kubanskih ritmov, plesa in zabave poskrbela tudi točajka Mojca, s čisto pravimi Cuba Libre Coctaili. Zahvala in pohvala vsem, ki ste se zabavali z nami. In za konec še povabilo, da se udeležite dogodkov Mladinskega centra Jesenice tudi v mesecu avgustu!

Poglejte še:
- 5. jeseniški akvatlon - fotogalerija