Foto arhiv

Skoki v vodo za pokal mesta Jesenic

Vabilo

nedelja, 29. 6. 2008 ob 16.00 kopališče Ukova
Za pokal mesta Jesenic se bodo pomerili najboljši v skokih z 10-metrskega stolpa. Domačim skakalcem se bodo pridružili tudi tuji skakalci, tako da bo tekmovanje še bolj zanimivo.
Bogat spremljevalni program:

Zgodilo se je...

Skoki v vodo za pokal mesta Jesenic, 29.6.2008

V skokih z 10 metrskega stolpa se je pomerilo 16 tekmovalcev in prav vsem veljajo čestitke za pogum. Več fotografij si lahko ogledate na spletni strani organizatorja skokov Zavoda za šport Jesenice. več»

Pod našim okriljem pa je potekal program, ki je po eni strani ogrel, po drugi pa osvežil zbrano občinstvo. Plesalke iz plesne skupine ORIENTAL BELLYDANCE SUPERSTARS so z atraktivnimi plesi ogrele že tako vroče ozračje, fenomenalni DJ CHINCASSA pa je z norimi ritmi dvignil celotno vzdušje na zavidljivo raven. Po drugi strani pa smo z RED HOT COCKTAIL PARTY poskrbeli za osvežitev: neutrudljivi mešalec cocktailov Jaka je obiskovalcem ponudil kar 300 osvežilnih cocktailov - Jaka vam take in podobne napitke sicer lahko pripravi v News Cafe-ju na Jesenicah.

Naslednji skoki z 10 metrskega za pokal mesta Jesenice bodo predvidoma 19.7., objave lahko spremljate na spletni strani organizatorja skokov.