Foto arhiv

»Sedaj lahko...
...vplivam na dogajanje na Stari Savi«

petek, 15.02.2008 ob 18.00 - prostori na Trgu na Stari Savi
odhod izpred MCJ ob 17.45

Če si mlada...
Če si mlad...
...in si iz jeseniške občine ali bližnje okolice...

... potem zberi pogum in predstavi svoje predloge in ideje na okrogli mizi z istim naslovom. Javna debata, ki jo organizira Mladinski center Jesenice v sodelovanju z Občino Jesenice, v okviru projekta »Sejem bil je živ«, je kot nalašč za vsakogar od vas, ki želite s svojimi idejami vplivati na popestritev dogajanja na Trgu na Stari Savi.

Zagotovo že poznate projekt »Sejem bil je živ«, katerega cilj je spodbuditi celosten »proces prenove« v 5 mestnih jedrih na Gorenjskem, kamor sodi tudi Trg na Stari Savi. Občina Jesenice želi k sodelovanju povabiti različne družbene skupine na območju, tokrat mlade, da bi izrazili svoje interese ter na ta način pripomogli k večji ekonomski in socialni moči Trga (kot tudi mesta samega) ter ohranitvi kulturne dediščine. Posledično bodo dejanski projekti, dogodki in druge aktivnosti, ki so se že in se še bodo na tej lokaciji odvijali, pripomogli k boljšemu trženju, razvoju mesta Jesenic ter seveda tudi širši prepoznavnosti tako občine kot občank in občanov v njej.

Petkov večer je tako odlična priložnost za vse mlade predstavnice in predstavnike različnih starostnih, kulturnih in subkulturnih skupin, kot tudi ostalih, dogajanja željnih mladih na tem koncu Gorenjske, da glasno poveste, česa si vi želite na Jesenicah.

Sedaj lahko vplivam na dogajanje na Stari Savi!
Povej naprej!