Foto arhiv

Otvoritev nove mladinske točke MT Center II

Vabilo

Mladinka - mladinec!
Obveščamo te, da v četrtek, 3. aprila 2008 ob 17. uri, v soseski Center II odpiramo novo mladinsko točko, in sicer v bivših prostorih Zlatarne Mohorič.
Dejavnosti, ki se bodo odvijale, bodo namenjene predvsem mladim med 14. in 29. letom. Vendar pa bo točka 'ta prava mladinska' takrat, ko bomo dejavnosti in dogodke pripravljali skupaj s tabo in tvojimi prijatelji! Zato te pozivamo, da se nam pridružiš s svojimi idejami in željami in da se aktivno vključiš že pri načrtovanju, pripravi in seveda izvedbi programa. Če malo pobrskaš še po 'Programu' in 'Foto arhivu' vidiš, kakšne dejavnosti v MCJ pripravljamo za mlade, še več pa je tistih, ki jih pripravljamo skupaj z mladimi. Vzemi si še par minutk in odgovori na anketo! Vrneš nam jo lahko nazaj na e-mail ali pa jo na dan otvoritve 3. aprila prineseš na našo Info točko, kjer bomo rekli še kakšno besedo več! Še sploh pa bomo veseli, če nas kar takoj pokličeš (tel.: 5884 680 in 5884 681) in se nam pridružiš že pri pripravi otvoritve! Čakamo te!!

Zgodilo se je...

Kljub temu, da nam jo je zagodlo vreme, smo izpeljali uradni del otvoritve, predvidene druge aktivnosti za mlade pa smo prihranili za prijetnejše dni na tem istem mestu. Zagotovo sta vse navzoče očarala člana skupine Angie, Anja s svojim glasom in Staš, ki jo je spremljal na kitari.
Jaka in Anže sta skoraj prikolesarila k Nini na oder vsak na svojem monociklu, razložila skrivnosti vožnje z enim kolesom in obljubila tečaj iz te res hude spretnosti za vse zainteresirane prav kmalu.
Mrazu in vetru pa se niso dale niti mažoretke TVD Partizana Jesenice, ki so kljub premrzlim prstom zavrtele svoje palice in se predale ritmom salse in tako ogrele še občinstvo.

Zbrane so s spodbudnimi besedami nagovorili direktor Zavoda za šport Jesenice, pod katerim okriljem deluje naš center, župan občine Jesenice, Tomaž Tom Mencinger in gospa Ana Marija Korošec v vlogi predsednice tamkajšnje krajevne skupnosti ter stanovanjske skupnosti Titova 41, kjer od aprila dalje domuje MT Center II. Sledilo je še slavnostno odprtje prostora, rezanje traku, in že je točka dobila prve obiskovalce.

Ves čas dogajanja pa se je skupina mlajših že pridno preizkušala v oblikovanju fimo mase pri mentorici Senki. In ravno oni so bili po tem, ko so se z mraza preselili na toplo, prvi ustvarjalci na novi mladinski točki!

Otvoritev nove mladinske točke MT Center II, 3.4.2008

Več o dejavnosti MT Center II....