Foto arhiv

"Face it!" - Fun, sports Animation, Cultural enrichment, Education International Team CAMP

"Drzni si!" (zabava, šport, bogatenje kultur, izobraževanje - mednarodni tabor za mlade nad 15 let)

Te zanimajo druge kulture? Želiš zimske počitnice preživeti drugače? Se zabavati, spoznati nove prijatelje, hkrati pa narediti nekaj zase?

Če imaš vsaj 15 let, vsaj pogovorno govoriš angleško in te navdušujejo zimski športi, se brž prijavi!

Mladinski center Jesenice v sodelovanju z Zavodom za šport Jesnice in francosko gostujočo organizacijo organizira mednarodni zimski tabor, ki bo potekal od 22. do 27. februarja 2008 na Jesenicah in okolici. Tabor bo obarvan športno (med drugim bo vključeval drsanje, smučanje, plavanje, kegljanje, pohod), hkrati pa bo temeljil na spoznavanju kulturne raznolikosti in na kreativnem in aktivnem pristopu mladih iz obe držav. Na zanimiv način in čim bolj celovito želimo orisati mesto Jesenice, življenje in možnosti udejstvovanja mladih v njem in hkrati gostujoči organizaciji pokazati vsaj nekaj temeljnih okoliških zanimivosti in znamenitosti. Mladim s tem omogočamo aktivno preživljanje zimskih počitnic, ki bo obenem prineslo mnogo novih, zanimivih izkušenj. S tem namenom bomo skupaj ves čas tabora, nastanjeni na Planini pod Golico, v kmečkem turizmu Betel.

Prijave zbiramo do srede, 20.2.2007, prvi sestanek, skupaj s starši, pa bo v sredo, 20.2.2007, ob 18.uri. Tabor sicer pripravljamo v okviru kampanje Vsi drugačni - vsi enakopravni!

Drzni si poizkusiti - ne bo ti žal! Število mest je omejeno!

Pogoji razpisa:

  1. Cena tabora je 90€, znesek pa je mogoče poravnati v treh mesečnih obrokih, prvi obrok je potrebno vplačati v Mladinskem centru Jesenice na dan sestanka, t.j. sreda, 20.02.2008.
  2. Kandidatke in kandidati morajo do datuma pričetka tabora dopolniti 15 let.
  3. Kandidatke in kandidati morajo vsaj pogovorno govoriti angleško.
  4. Upoštevana bo zastopanost obeh spolov.
  5. Kandidatke in kandidati morajo imeti svojo smučarsko opremo (smuči, palice, smučarske čevlje) in pohodno obutev ter kopalke.
  6. Zaželeno je, da so kandidatke in kandidati športno aktivni (rekreativno).
  7. Ob prijavi mladoletnih je potrebno predložiti podpisano izjavo staršev (priloga).
  8. Prijave zbiramo do srede, 20.02.2008.

Dokumenti: