Foto arhiv

»Vsi drugačni, a v športu vsi enotni«

Vabilo

sobota, 16.06.2007 od 9. ure dalje - malo igrišče Športnega parka Podmežakla
Vabljeni na športno-zabavno prireditev za vse generacije, ki jo pripravljamo v okviru kampanje »Vsi drugačni - vsi enakopravni« (partnerski projekt Sveta Evrope, Evropske komisije in Evropskega mladinskega foruma). Svoje moči lahko pomerite na igrišču z umetno travo, kjer bo potekal turnir v malem nogometu, za tiste bolj rekreativne ljubitelje športa pa smo pripravili zabavno štafeto in vlečenje vrvi. Dolgčas ne bo niti našim najmlajšim, saj se bodo zabavali ob različnih animacijskih igrah. Spremljevalni program pa bo vključeval tudi gostinsko ponudbo. Prijave ekip (od 5 do 10 udeležencev za mali nogomet, po 5 udeležencev za vlečenje vrvi in zabavno štafeto) bomo zbirali na dan prireditve med 9.00 in 9.30 uro. V primeru dežja se prireditev seli v Športno dvorano Podmežakla.

Zgodilo se je...

Zbrali smo se 16. junija dopoldne v Športnem parku Podmežakla. V malem nogometu na umetni travi so se pomerile 4 ekipe odraslih in sicer MKDB Biser, Taekwondo team Buvač, Calcio Club in MKD Ilinden Jesenice. V kategoriji osnovnošolcev sta se prijavili dve ekipi: Rdeči vragi in Modri vragi. Tekmovali so tudi v zabavni štafeti in vlečenju vrvi.
Čeprav je bil poglavitni namen prireditve druženje in zabava ob športnem udejstvovanju in ne ugotavljanje, kdo je najboljši, pa vseeno povejmo, da so med odraslimi ekipami po sistemu tekmovanja »vsak z vsakim« zmagali nogometaši MKDB Biser, med osnovnošolci pa »Rdeči vragi«.

»Vsi drugačni, a v športu vsi enotni«, športno-zabavna prireditev, 16.6.2007