Foto arhiv

»VEČ KOT DAŠ, VEČ IMAŠ«

V petek, 5.maja 2006, smo na Trgu Toneta Čufarja le uspešno izpeljali prireditev, ki naj bi bila sicer kot del »Festivala prostovoljstva mladih 2006« izpeljana 18. aprila 2006, ko nam jo je zagodlo mrzlo vreme.

Z distribucijo letakov in hkratno obrazložitvijo le-teh smo med vsemi obiskovalci izvajali promocijo prostovoljstva in možnosti tovrstnega dela v okviru programa MCJ. Prek celotnega popoldneva so v zelo obiskanih ustvarjalnih delavnicah uživali otroci in mladi, nekaj teh se je udejstvovalo tudi v animacijskih in športnih igrah. Svoj del promocije prostovoljstva pa so pridali tudi mladi glasbeni talenti, ki so s svojim nastopom dodatno popestrili dogajanje.

Cilj je bil torej dosežen - vsi smo spoznali, da prostovoljno delo zagotovo ni trpljenje, lahko je prav pestro, dinamično in veselo početje.

Zato se ob tej priliki še enkrat zahvaljujemo vsem prostovoljnim mentorjem: Sonji Dežman, Alenki Peternel, Petri Končnik, Nini Hribar, Manci Sever, Mateju Razpetu, Gabru Šornu in seveda vsem nastopajočim: dekletom hip hop plesne skupine iz Plesne šole Urška, Jerneju Kusterleju - Locky-ju, Aleksandri Vukič in Idi Begovič.

Slike

Prireditev »Več kot daš, več imaš« - 5.5.2006