Aktualno

Zimski počitniški program 2020

MED POČITNICAMI #pridvmcj >>>

>>> MCJ KREATIVA, torek, 18. 2. 2020 od 10h do 13h

Mladinski center Jesenice je za mlade ustvarjalne duše odprl projekt MCJ KREATIVA. Na tokratnem počitniškem srečanju bomo ustvarjali na platno posebne oblike in se preizkušali v uporabi in mešanju akrilnih barv. Pridite in ustvarjajte z nami.

>>> MCJ JAM SESSION, torek, 18. 2. 2020 od 17h do 19h

Jam session je glasbeni dogodek z naključnimi glasbeniki, ki preigravajo brez predhodnih priprav ali v naprej določenih aranžmajev. Tudi v MCJ se na počitniški torek popoldan dobimo s svojimi inštrumenti in se prepustimo toku skupinskega ustvarjanja glasbe.

>>> Počitniška MCJoga, petek, 21. 2. 2020 ob 18h

Med počitnicami se lahko odklopiš od digitalnega sveta in se priklopiš na gibanje in sproščanje z jogo za mlade, ki jo bo v MCJ prostorih vodila Ana Pirih. Joga bo na urniku v petek ob 18:00 uri in bo za mlade do 29. leta brezplačna. Prijaviš se lahko na email: anapirih@gmail.com in si tako rezerviraš svoje mesto in potrebne joga pripomočke.

>>> Dnevni klub MCJ, od ponedeljka do petka, od 17. do 21. 2. 2020 od 11h do 15h

Prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Za navdušence namiznih iger poskrbimo z: Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se... Zraven pa lahko izveš kaj novega o možnostih za mlade, ki jih ponuja MCJ.

Preženi dolgčas in #pridvmcj

Poglej še:
- Športne aktivnosti v času zimskih počitnic